Kaitlyn.



photography Evaan Keraj
styled by Luisa Rino and Cj Swanton
makeup and hair by Jenny Kanavaros
model , Kaitlyn @ img

last day of number 1.







LV Nurse



High end.

BIJOUX





foto: Claudia Knoepfel och Stefan Indlekofer, Vogue Paris februari

oh i got a rocket.

Goldfrapp – Rocket

en vogue, l'été


SÖTASTE NIKE!



Kolla in den här finaste Nike! Hon är min nya kompis och vi skall hänga massor, ifall Linn säger att det är ok..


SOMEBODY

Leighton Meesters nya singel, funkar det istället för Blair Waldorf? Ta bort solglasögonen på killen så, ja, kanske.

Och du Jenny...

... såhär tycker jag att du skall klippa dig! Precis som Irina Lazareaunu och Hans Hang, en kortklippt mörk frisyr. Det är verkligen madly deeply fint!
bilder från Metal Magazine#18.

Inte helt.

Nej det var inte riktigt så där som jag skrev i förra inlägget. Var verkligen helt underbart att komma tillbaka till skolan, tills idag, då jag vaknade upp med feber och igentäppt näsa. Johan har dock varit så snäll och fixat alvedon och gjort asgoda vitlöksbröd, starka så att det nästan kliar i munnen. Känner mig lite bättre nu, hoppas att det inte bara är alvedonen som gör mig blind.
Förutom att ha sovit och gnällt för mig själv idag har jag också försökt att lista ut om bloggaren Hans Hang är kille eller tjej. Personen ifråga klär sig precis så som jag älskar, och vill hitta mer från han/henne. Denna bild är tagen i Paris utanför Karl Lagerfelds senaste visning.

OVER AND IN.

Ånej imorgon börjar skolan. Hela lovet är slut. Ingen mer jul eller ledighet! Inget mer WOW-spelande för mig, har liksom lanat hela lovet och det har varit så sjukt fantastiskt att få försvinna och vara i en helt ny värld. Ingen annan känner mig och jag är som ny. Tack alla nya kompisar som jag har skaffat, vi ses i helgen för nu blir det full fokus på skola. Jag bara måste, betalar ju dyra pengar för det. Längtar redan till sportlovet, då skall jag till oslo på värsta wow-festen. Shit.
ELLER?

L. GOLDIN

Louise Goldins skokollektion för Topshop S/S 10. Får man lov att säga, eh, fierce? Something the brittish bitches would say. NO?

Tubsockar

Det är en kärlek som påminner om 90-talet, är så fult och fint att ha på bara ben. Lovlii. Vill kunna gå barbent snart. Men det snöar ute nu.

Random från nyår

Eh jag får inte upp fler bilder, bloggen krånglar nåt enormt och har gjort det i en vecka! Men vill tacka alla en vecka sent för en superdupernyårsfest!

shoulderpads

sommarens bästa impulsköp var helt klart svarta jackan från Sandro. No shit. Kommer aldrig sluta använda den. ALDRIG.

2010.

HEJ 2010! Hmm hur skall detta året bli då? Jag har verkligen ingen aning. Jag vet bara att jag har sex månader Stockholm framför mig och det skall bli så jäkla kul! Invigningen av året var också riktigt kul, det blev ett par glas för mycket och strumpbyxor och en del annat gick i kras, men det var så lyckat ändå! Mer bilder kommer snart, när bloggen vill ge med sig med att ta emot bilder.

RSS 2.0