Donna Rizzo

Efter att ha sålt min Chanelväska, en alldeles för dyr sak att ha oanvänd om man är student, så trillade det in lite kronor i kassan. Har funderat ett bra tag på ett par skor jag såg på Rizzo för en månad sen, eftersom ja jag har många många skor. Förra veckan var jag inne och hörde att de hade 2 par 38:or kvar, ville köpa men ändå inte. Så jag gick hem. Men mina tankar har bara gått tillbaka till dom, så idag valde jag att köpa dom. Men då var de ju såklart slut! Började ringa runt ca 10 samtal tills jag tillslut hittade ett sista par i Stockholm. TJATJING! Så nu har jag dom hör, i min hand. Dom blänker jättefint.

Bästa.

Jaja lite fjantigt och så, men man blir så glad när man kommer hem trött och hungrig och ser detta på köksbordet:


Från skolverkstaden idag.

Idag har vi draperat i skolan och det har varit så jäkla kul! För första gången stått och pillat med sin egen docka, och bara skapat lite hit och dit. Eftersom jag inte blivit hundraprocentigt eller ens nittioprocentigt nöjd med min tidigare kjol så valde jag att börja pilla på en ny. Här ser ni en liten bit av den i toile, dvs ett prov på den. Massor med nålar, tusch på plagget och en helt fel fåll. Men man får illusionen.


Karl Who?

Ja han är Karl nummer ett.

Good Life

Igår drog vi lite spontant, i varje fall jag, till Kägelbanan på Goodlife där DJ Yxa och Jeansbjörn spelade kassetband. Bra kväll ! Bästa var ballongerna och the original lazer viewers. Good night good life. min sång, synd att jag inte hittar länken när jag gör den.

Good Day Sunshine

Igår var det äntligen sol för första gången i November, typ. Hörde i skolan att det totalt varit en timma sol i November, nej men jag blir inte depp av det. Hursomhelst så gick jag och Johan ut på tur och hade en grym lördag. Stockholm är en så VACKER stad!

Chained and obsessed.

Vill bara lägga upp dessa två vackra bilder på Chain Shoes, det vinnande bidraget i tävlingen Shoemania från tidigare i år. Design av Tove Jansson, fantastiskt vackert!

Hello night.

Min dag har varit regn och snö, nu är det dags för sängen och någon dröm. Night!

Frusterande.

Jag blir så extremt frustrerad när min ambition plötsligt försvinner. Just nu står det stilla i huvudet och jaf kan inte tänka in eller ut. Allt känns så fel samtidigt som det känns så rätt, så jag vet inte vad det är jag vill. Vad gör man egentligen då? Det enda som kommer fram är ångest. Hur motarbetar man det? Hur hittar man vad som är rätt? Hur hittar man tillbaka till magkänslan?
Många frågor sent på kvällen. Det är då de poppar upp. Kan dom inte poppa ner. Lugna sig och låta mitt huvud ta det med ro. Tyst tyst, nu håller du dom vakna. Så, godnatt. Jag vet inget nu. Hej.

just a little, little bit better...

Den är inte din. Jag känner också med den, på mitt sätt.

RSS 2.0